Operations

Dit is de afdeling waar veel samenkomt, de zogenaamde hub en linking pin tussen het hoofdkantoor en de bouwmarkten. Hier wordt strategie omgezet in acties en direct support. De afdeling Operations ondersteunt de bouwmarkten van Karwei en GAMMA, zowel onze eigen bouwmarkten als de bouwmarkten van onze franchisenemers. De collega's van Operations voorzien in al hun centrale behoeften op het gebied van facilitaire zaken, beveiliging, veiligheid, derving, planning en bouwmarktservices. Zowel in Nederland als in België.  

Hier vind je tal van supporting collega's die er álles aan doen om het de bouwmarktentems zo makkelijk mogelijk maken om echt ondernemend te kunnen zijn.  

De grote uitdaging is om álle bouwmarkten te helpen de meest optimale klantbeleving te realiseren met materialen en planningen, maar ook door coaching van collega’s. En het terugvertalen van de effecten van doorgevoerde acties naar het hoofdkantoor. Want in de Écht Samen-gedachte gaat het altijd twee kanten op.  

Borrels, teambuilding, digitale games (bijvoorbeeld Klantopia), uitjes en barbecues organiseren? Ben je er klaar voor! 

Wáár je werkt, is afhankelijk van wat je doet. Vaak op het kantoor in Leusden maar zeker ook in de bouwmarkt of thuis. Lekker hybride dus. Vooral op deze afdeling.