Digital & Transformation 

Op het gebied van e-commerce is Intergamma koploper binnen de doe-het-zelfbranche. In onze drie webshops worden wekelijks zo’n 15.000 bestellingen gedaan. Dat vraagt om een effectieve IT-infrastructuur, één van de verantwoordelijkheden van onze afdeling IT.  

Maar dat is natuurlijk niet het enige. We staan en gaan voor digitale transformatie om onze bedrijfsprocessen veilig en efficiënt in te richten. Dat betekent dat we onze apps en webshops uiterst veilig willen houden voor onze klanten met minimale downtime-incidenten. Ook werken we allemaal met devices die privacygevoelig zijn en waar we spyware en hackers vooral buiten willen houden. Met een complex IT-landschap is dat al een hele uitdaging.  

Een belangrijk onderdeel van onze strategie is meer datagedreven werken. Dus onze data analytics-afdelingen zijn van enorm groot belang. En dat gaat soms dus niet over het systeem of het netwerk, maar over business intelligence met de ondersteunende tooling zoals Tableau en Business Objects. Hiermee kunnen we onze organisatie ondersteunen met dashboards en state of the art rapportages. 

De afdeling kenmerkt zich door groots te denken te combineren met een familiar en collegiaal gevoel. Met ruimte voor ontwikkeling in de deelgebieden data analyse, systeem- en netwerkbeheer, e-technology, development, informatie analyse en business analyse. De teams werken in Scrum met elkaar samen en zijn een echte business partner voor de organisatie.  

Tenslotte is het natuurlijk zo dat al onze IT-collega’s super supporting zijn, met de juiste tooling en servicegericht voor onze collega’s zodat we met IT bijdragen aan een great place to work.  

Zeg eens eerlijk; dat wil jij toch ook?