Van sollicitatie tot contract

Graag geven we jou een zo duidelijk mogelijk beeld van de sollicitatieprocedure, zodat je weet wat je kunt verwachten. In deze procedure vinden we het niet alleen belangrijk om jou te leren kennen, maar willen we ook dat jij ons kunt leren kennen. Aan het eind van de sollicitatieprocedure hopen we jou een mooi aanbod te doen en je te verwelkomen als nieuwe collega.


1
1. Je hoort binnen enkele dagen van ons

Binnen een week na ontvangst van je sollicitatie, nemen we telefonisch, via whatsapp of via mail contact met je op. We hebben dan 1 van deze 3 boodschappen voor je: 

  • Je bent mogelijk een geschikte kandidaat en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.
  • We hebben nu geen passende vacature voor je, maar in de toekomst misschien wel. We willen je cv en andere informatie daarom graag bewaren.
  • We hebben nu geen passende vacature voor je en denken dat er ook in de toekomst geen vacature komt die bij je past.
2
2. Kennismakingsgesprek

Als we denken dat je een geschikte kandidaat bent, bellen we om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Dit vindt zo snel als mogelijk is plaats in ons kantoor in Leusden of per Teams en is meestal een gesprek met de manager van de afdeling die een vacature heeft en de recruiter. Zij evalueren naar aanleiding van dit gesprek of jij mogelijk onze nieuwe collega wordt. En jij weet na afloop of je je bij Intergamma thuis zou voelen en dus verder wilt met ons.

3
3. Persoonlijke Profiel Analyse

Klikt het tussen ons en passen je achtergrond en ervaring bij de vacante functie, dan vragen we je in de meeste gevallen om online een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) te doen. Zo krijgen we onder andere een goed beeld van je sterke en minder sterke kanten, je manier van communiceren, hoe je functioneert in een team en hoe je met werkdruk omgaat. De uitkomsten van dit assessment bespreekt onze HR Business Partner met je tijdens een vervolggesprek.

4
4. Vervolggesprek

Je tweede gesprek heb je - behalve met de HR Business Partner - meestal met een directe collega. Want die kan jou perfect uitleggen wat de functie waarop je solliciteert inhoudt. Afhankelijk van de functie, heb je ook nog een gesprek met een directielid.

5
5. Contract!

Als zowel wij als jij enthousiast zijn over een toekomstige samenwerking, doen we je een aanbod. Dit bestaat uit een salarisvoorstel en een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Ga je hiermee akkoord, dan zorgen we voor een contract waarin al onze afspraken op een rijtje staan. Wanneer je dit ondertekent, hoor je officieel bij het Intergamma-team!