Supply Chain

De wereld van Supply Chain is superspannend tegenwoordig. Snel veranderend en ook één waarin wij willen bijdragen aan een duurzame logistieke keten.  

De afdeling Supply Chain is verantwoordelijk voor de bevoorrading van onze distributiecentra en het vervoer van producten naar de bouwmarkten of direct naar klanten. Onze producten komen uit de hele wereld en hebben vaak een doorlooptijd van meer dan een half jaar. Het proces is complex en uitdagend, evenals de internationale distributiewereld. Wij willen goede contracten afsluiten met betrouwbare partners en een zo laag mogelijke CO2 footprint. Want daar hechten we waarde aan. Duurzaam ondernemerschap vinden wij belangrijk en dat vertaalt zich niet alleen in de producten die we inkopen, de herkomst en de verpakkingen ervan, maar ook naar hoe de producten worden vervoerd.  

Soms ga je naar China of andere landen om onze producten te checken, te kijken of alles goed wordt verscheept, om vervolgens in Nederland weer te controleren of het goed is aangekomen. Maar we passen we ook steeds meer data analytics toe om onze logistieke processen verder te verbeteren. En als je je realiseert dat het hier gaat om een assortiment van ruim een miljoen producten, dan is deze wereld een grote speeltuin voor echte logistieke tijgers.  

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de logistieke wereld achter de topmerken GAMMA en Karwei?