De merken van Intergamma

Je kent ze vast wel: onze merken GAMMA en KARWEI. Omdat je zelf regelmatig klust en spullen hebt gekocht in één van onze bouwmarkten of webshops. Of omdat je reclames hebt gezien – via social media of op de radio en/of tv.

Het belangrijkste verschil tussen de twee merken: GAMMA is gericht op bouwen en klussen, KARWEI focust op het mooier maken en inrichten van de woning. GAMMA-bouwmarkten vind je zowel in Nederland als in België. De bouwmarkten van KARWEI alleen in Nederland. Beide merken zijn koplopers in de doe-het-zelf branche en beschikken niet alleen over fysieke winkels, maar ook over een succesvolle webshop.


GAMMA

Dé kluswinkel van Nederland: dat is GAMMA. Waar KARWEI zich meer op decoratie richt, blijft GAMMA focussen op bouwen en klussen. Bij GAMMA vinden klanten alle producten die zij nodig hebben om de klus te klaren. Of het nou gaat om een kleine klus als het vervangen van een lamp of om een grote klus, zoals het bouwen van een zolderkamer. GAMMA wil dat iedereen zelf zijn eigen ideale leefplek kan creëren. Een plek die helemaal past bij het leven van nu. En van straks.


KARWEI

Karwei, de bouwmarkt met smaak voor klussen & inrichten, maakt stijlvol wonen voor iedereen bereikbaar. We houden van materialen, kleuren en vormen en weten hoe je deze met elkaar kunt combineren. Onze liefde voor wonen maakt dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste woontrends, die we verwerken in ons zorgvuldig op elkaar afgestemde assortiment. Met onze collectie gordijnen, vloeren, verf, verlichting, behang, meubels en woonaccessoires maak je jouw eigen smaakvolle combinaties in de stijl die bij jou past!

GAMMA Belgie

GAMMA is een begrip in België. Met 86 winkels, 160.000 klanten per week en maandelijks meer dan 2.000.000 websitebezoekers, behoort de formule tot de top drie doe-het-zelfwinkels van het land. GAMMA helpt iedereen in België met het verbeteren, verduurzamen, verfraaien of verbouwen van huis en tuin. Dit kan gaan over de regelmatige onderhoudsklussen, het inrichten van een nieuw huis, de aanleg van de tuin of zelfs de zwaardere bouwklus.