Marketing & Communicatie

In één woord WAUW! Wat hebben wij een gave merken. Echte topmerken, verbonden en toch uniek in uitstraling. 

Onze afdelingen Marketing & Communicatie zijn onderdeel van de afdeling Commerce. Hier draait alles om content. Wat werkt goed en wat niet? We hebben voor beide formules content- en brandspecialisten die de merkwaarden en -beleving bewaken. Maar ook de planning van de acties en de keuze voor de folders, posters, foto’s, filmpjes, digitale folders, de look and feel van de apps en de webshops en de bewaking van de social kanalen. Alles komt hier samen. Daar wil je als e- marketeer toch zeker werken? Want hier kun je je creativiteit helemaal op loslaten en met goeie nieuwe ideeën komen.  

De grootste uitdagingen liggen op het zo onderscheidend mogelijk blijven voor de online en offline klant. En weer draait het om een zo geweldig mogelijke klantbeleving, zodat we de concurrentie voorblijven en onze klanten echt helpen met hun constructieve of decoratieve hulpvraag. Wij wijzen de weg via onze online en offline kanalen en de afdeling Marketing & Communicatie bewaakt hoe we dat doen.  

Help jij mee om de merken GAMMA en Karwei on- en offline door te ontwikkelen? 

Met bijna 400 bouwmarkten in Nederland en België is Intergamma één van de grootste retailers van de Benelux. Wij blijven groeien zowel online als offline. Groei jij met ons mee?