Stages en afstuderen

Leren én werken bij een topper in de retail met ruim 400 medewerkers. Dat is stagelopen bij Intergamma op ons hoofdkantoor in Leusden. Je kunt een stage doen bij GAMMA of KARWEI óf je gaat aan de slag voor beide formules. Bij ons is geen dag hetzelfde. Je kersverse collega’s zullen het beamen: je werkdag verloopt vaak heel anders dan je ’s morgens verwacht.

Veel leren in korte tijd
De sfeer bij Intergamma is open en informeel. De lijnen zijn kort, de collega's zijn vriendelijk. Daardoor kom je snel en makkelijk met veel collega's in contact. En maak je kennis met de verschillende kanten van het vak waar we allemaal zo enthousiast over zijn. Zo leer je veel in korte tijd. 

Stagevacatures
Wil jij ervaring opdoen bij de marktleider in de doe-het-zelf branche? Wij zoeken regelmatig studenten van uiteenlopende opleidingen en studierichtingen die onze afdelingen kunnen ondersteunen. Stuur je motivatie en CV naar recruitment@intergamma.nl en wij gaan direct voor je aan de slag om te kijken of we een passende stage voor je hebben!  

Je kunt ook een videoboodschap maken waarin je uitlegt wat je wilt gaan doen en waarom dat interessant is voor Intergamma. Laat zien dat jij de enthousiaste, vindingrijke en ondernemende student bent met wie wij graag willen samenwerken!