HR

Geheel in bouwmarkt-termen hebben we met HR een aantal klussen benoemd. Thema’s waar we samen met onze directie, leidinggevenden en collega’s aan werken om een 'happy place to work' te zijn en te blijven.  

Een van die klussen is het 'Echt Samen'-programma. Een gezamenlijke klus die er van uit gaat dat iedereen ertoe doet, dat ontwikkeling centraal staat en dat we het samen doen. Zo vertelt onze CEO periodiek in een live bijeenkomst hoe het met onze organisatie gesteld is, waar we staan met onze strategische doelen en onze CFO presenteert de cijfers.  Zo’n live standup van onze directie creëert betrokkenheid en laat zien waarvoor we met zijn allen aan de lijn staan.  

Onze HR Business Partners zijn gericht op een veilig en inspirerend werkklimaat. Daarnaast hebben we de specialismen Opleidingen, Recruitment en Vitaliteit en Verzuimmanagement in huis, zodat we de organisatie goed kunnen faciliteren in hun personele vraagstukken.  

Een belangrijk thema binnen de gehele organisatie is ontwikkeling. In een snel veranderende wereld waarin digitalisering key is en klantbeleving niet alleen gaat over onze externe klanten, is het belangrijk om passende programma’s aan te bieden aan onze collega's zodat zij zich blijvend kunnen ontwikkelen.