Cross Channel & E-Commerce

Cross channel betekent dat we niet alleen inzetten op de traditionele bouwmarktformules, maar juist ook op supergoed werkende apps, webshops en bestelzuilen in de bouwmarkten. We willen de beste zijn en de beste klantbeleving meegeven. Binnen de afdeling werkt een flink aantal scrumteams aan steeds nieuwe verbeteringen en functionaliteiten. Alles voor de klant! En dat betekent nogal wat. 

De klant van tegenwoordig wil al die kanalen door elkaar heen kunnen gebruiken. Hij wil op zijn telefoon checken wat de GAMMA aan duurzaamheidsproducten heeft nadat hij een nieuwsitem over de energietransitie of de dure energierekeningen heeft gezien. Om daarna op YouTube te kijken hoe je een dak van binnenuit kunt isoleren. En aansluitend te kijken of hij in de webwinkel of naar de bouwmarkt gaat om definitief tot koop over te gaan. Op ├íl die momenten willen wij naast die klant staan om het beste advies te geven en de beste klantbeleving te bieden. Met dezelfde prijzen en productinformatie. En de beste service.  We hebben daarvoor al diverse nominaties en prijzen gewonnen. Want we zijn toonaangevend. 

En dat is nou precies waar jij ook aan kunt bijdragen. Zorg jij ervoor dat onze klanten altijd en overal prettig bij ons kunnen winkelen?